Aardappel-quinoa gratin

½ kg vastkokende- of nieuwe aardappelen 200 gram quinoa 1 courgette zeezout *1 eitje ½ pakje haverroom 50 ml haver-of sojamelk 1 eetlepel miso peper en nootmuskaat (vers gemalen) ca 1 eetlepel bruschettakruiden Snij de aardappelen en de courgette met de schil in dikke schijven. Kook ze 5 minuten in kokend water met wat zeezout. … Lees verder

Boekweit fusilli schotel met savooi kool

Boekweit fusilli, 1 potje pesto met zwarte kool en tomaat, 1 gesnipperde ui, 1 savooikool, 1 dikke wortel en ½ courgette in plakjes, 1 blok gerookte tofu met sesam-amandel en instant wakamé zeewier. Kook de fusilli beetgaar in kokend zoutwater. Verhit in een pan een scheutje sesamolie, fruit hierin de ui, plakjes wortel en courgette … Lees verder