Morzetti

  • 1 pak pasta naar keuze
  • 1 prei in ringen gesneden
  • 1 ui en 1 teen knoflook
  • 2 wortelen in halve maantjes gesneden
  • 1 doosje kastanje champignons
  • 1 pot champignonsoep k&k
  • 1 pakje soja- of haverroom
  • Zeewier naar keuze
  • Vegetarische spekblokjes (vegetarische slager)

 

Kook de pasta al dente in genoeg water. Laat uitlekken. Verhit ondertussen in een pan wat sesamolie, fruit hierin de ui en de knoflook glazig, voeg de rest van de groenten toe en fruit deze even mee. Smoor ze beetgaar en voeg dan de soep toe, laat de saus even doorkoken, giet er de pasta bij en evt nog wat haverroom. Maak op smaak met peper en nootmuskaat en evt wat shoyu. Schep het mengsel in een ovenschaal en strooi er gemalen kaas overheen (wilmersburger) en zet in een hete oven totdat de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!

Joyce

DELEN
Vorig artikelRode kool ovenschotel
Volgend artikelKerstmenu maken