Tiramisu

  • 1 liter havermelk
  • 3 zakjes agar-agar (plantaardig geleermiddel van zeewieren)
  • 1 eetlepel witte amandelpasta
  • 1 eetlepel kuzu bindmiddel
  • Snuifje vanille aroma
  • 5 eetlepels rijststroop
  • Suikervrije speculaasjes of koekjes
  • Granenkoffie met wat amandelaroma in

Breng al het vocht aan de kook met het snufje zeezout en de agar-agar. Voeg als het kookt het aangelengde kuzu papje toe en kook alles samen op klein vuur ca 2 minuten. Schep het vocht in een grote mengkom en laat afkoelen. Wanneer het opgesteven is, zet je er de staafmixer in zodat je een mousse krijgt. Doop de koekjes in granenkoffie en leg voor iedereen in mooie schaaltjes een koekje en schep er de mousse op en laat verder opstijven in de ijskast.

DELEN
Vorig artikelDecember feestdagen
Volgend artikelGelukkig 2018!