Rode kool ovenschotel

  • 1 pakje k&k rode kool of zelf klaarmaken
  • 1 schaaltje seitan- of tofugehakt
  • 1 stukje gember van ca 1 cm
  • Milde kerriepoeder
  • 1 ui, gesnipperd
  • Gierst 1.5 tas
  • 5 tassen water
  • Gele rapunzel bouillon
  • Wakame zeewier
  • Spelt- of andere granen drank
  • Paneermeel en provamel margarine

 

Vet een ovenschaal in met margarine. Breng ondertussen de gierst met het water, de wakame en de bouillonpoeder aan de kook, zet daarna op zacht vuur en laat ca 15’ zachtjes doorkoken. Pureer de gierst en maak op smaak met peper en nootmuskaatpoeder. Verhit in een zware pan een scheutje sesamolie en fruit hierin de ui glazig. Voeg het seitan gehakt toe en verwarm dit mee. Maak op smaak met kerriepoeder en de geraspte gember. Schep het gehakt mengsel in de ovenschaal, leg hierop de rode kool en als laatste de gierstpuree. Decoreer met paneermeel en soja margarine vlokjes. Zet 15’ in een voorverwarmde oven.

Eet smakelijk!

Joyce

DELEN
Vorig artikelNieuwe producten!!
Volgend artikelMorzetti